ჟოლოს ნაყინი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჟოლო გახეხეთ, გააკეთეთ მისგან პიურე და მოათავსეთ საწურზე. ათქვიფეთ ერთად კვერცხის გულები და

შაქარი, სანამ მიქსტურა არ გახდება ძალიან ღია ფერის. დაამატეთ ლიმონის წვენი. ათქვიფეთ კვერცხის ცილა

და დაუმატეთ კვერცხის გულიან მიქსტურას. ეს მასა და ნაღები დაუმატეთ ჟოლოს პიურეს.

მუსი გადაიტანეთ მოზრდილ თასში ან პატარა სანაყინეებში. დაახურეთ ფოლგა და 3-4 საათით

შედგით საყინულეში. სუფრაზე მიტანის წინ თასი ამოავლეთ ცხელ წყალში. გადმოაბრუნეთ და გადმოიღეთ

ჟოლოს დესერტი. მოაყარეთ მოხალული ნუში.

ჟოლოს ნაყინი

5 (100%) 1 vote[s]