ბურბუშელა

შემადგენლობა:

მომზადება:

ავთქვიფოთ კვერცხი და თანდათანობით დავუმატოთ ყველა ინგრედიენტი. მოვზილოთ მაგარი ცომი. გავაბრტყელოთ ძალიან თხლად 2-3მმ. დავჭრათ ფიგურულ ფორმემად და გამოვაცხოთ წინასწარ გაცხელებულ ზეთში. შეგიძლიათ მისცეთ ვარდის ან ბურბუშელას ფორმები. კარგად დაბრაწეთ, დააწყვეთ ხელსახოცზე-ზედმეტი ცხიმის მოსაშორებლად და მოაყარეთ შაქრის პუდრა.

ბურბუშელა

2.3 (45%) 4 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი