ბოსტნეულის რაგუ თქვენი გემრიელი დღის დასასრულს!
ინგრედიენტები:
გოგრის რბილობი – 100 გ.
ბარდიჯანი – 1 ც.
პამიდორი – 2 ც.
ხახვი – 1 თავი
ნიორი – 1 კბილი
ბულგარული წიწაკა – 1 ც.
ზეითუნის ზეთი – 2 ს.კ.
ხორცის ბულიონი – 1 ჩ.ჭ.
დაჭრილი რეჰანი – 1/2 ს.კ.
მარილი გემოვნებით
მომზადების წესი:
გოგრა, ბადრიჯანი და პამიდორი დაჭერით წვრილად. ბულგარული წიწაკა მოთუთქეთ ღუმელში, მოახალეთ კანი და დაჭერით კუბიკებად. ბადრიჯანი შეწვით ზეტში, შეურიეთ დაჭრილი გოგრა, ბულგარული წიწაკა, ხახვი, ნიორი და შუშეთ 7 წთ. დაუმატეთ პამიდორი, ბულიონი, პილპილი, მარილი და შუშეთ კიდევ 10 წთ. ბოლოს დაუმატეთ დაჭრილი რეჰანი.
მაკარონის სალათი ზეთისხილით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი