ალუბლის მურაბა

შემადგენლობა:

მომზადება:

გადარჩეულ, გარეცხილ ალუბალს ფრთხილად გამოვაცალოთ კურკა,ფენებად მოვაყაროთ შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ რამოდენიმესაათი. დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ; როცა მზად იქნება (არუნდა გადაიხარშოს), გავაგრილოთ ჩავსხათ ქილებში, მოვუკრათთავი და შევინახოთ.

ალუბლის მურაბა

5 (100%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

სამარხვო ღვეზელი ვაშლით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი