ხორცი ფრანგულად
მასალა:
- 700-800 გრ ღორის ან ხბოს ხორცი
- 3-4 თავი ხახვი
- 200-250 გრ მაგარი ყველი
- მაიონეზი, მარილი და პილპილი გემოვნებით
მომზადება:
ხორცი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად, სიგრძელად და თვითოეული ნაჭერი დავბეგვოთ , მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და ცხიმწასმულ ტაფაზე დავაწყოთ. ზემოდან დავადოთ მრგვლად დაჭრილი ხახვი (ასევე სურვილისამებრ სოკო ან პამიდორი) , მოვასხათ მაიონეზი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და შევდოთ ღუმელში და შევწვათ 20-25 წუთის განმავლობაში .
ხორცი ფრანგულად
3 (60%) 2 vote[s]
dzalian gemrielia
რამდენ გრადუსზე უნდა შევწვათ? კეცზე შეიძლება გაკეთება?