ხორცი ფრანგულად

მასალა:

მომზადება: 
ხორცი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად, სიგრძელად  და თვითოეული ნაჭერი დავბეგვოთ , მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და ცხიმწასმულ ტაფაზე დავაწყოთ. ზემოდან დავადოთ მრგვლად დაჭრილი ხახვი (ასევე სურვილისამებრ სოკო ან პამიდორი) , მოვასხათ მაიონეზი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და შევდოთ ღუმელში და შევწვათ 20-25 წუთის განმავლობაში .

ხორცი ფრანგულად

3 (60%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჭარხლის წვნიანი



ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. ტატო says:

    რამდენ გრადუსზე უნდა შევწვათ? კეცზე შეიძლება გაკეთება?

დატოვეთ კომენტარი