ხორცი მდოგვით

შემადგენლობა:

მომზადება:

დაჭერით ხორცი 4 თხელ ნაჭრად. გააბრტყელეთ, მოაყარეთ მარილი,პილპილი. გაფცქვენით და დაჭერით

ხახვი.შეურიეთ ერთმანეთს მდოგვი, კვერცხი, დაჭრილი ხახვი, ოხრახუში, არაჟანი, ფქვილი. გათქვიფეთ

ისე,რომ მიიღოთ ერთგვაროვანი ცომი. ამოავლეთ შიგ ხორცის ნაჭრები, დარწმუნდით, რომ ისინი

მთლიანად დაფარულია, გააცხელეთ კარაქი და შებრაწეთ ხორცის ნაჭრები ( თითოეული გვერდი-

დაახლოებით 3 წუთი).

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

კიევური კატლეტი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი