ხორცი არაჟნით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად და მოვხარშოთ. გადავიტანოთ საწურზე,გავაციოთ

და დავაქუცმაცოთ. ცხიმში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი,

დავუმატოთ  დაქუცმაცებული ხორცი, მოვაყაროთ მარილი,პილპილი და

მოვხრაკოთ 10 წუთის განმავლობაში ნელ ცეცხლზე. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, მოვასხათ არაჟანი და

დავტოვოთ ცეცხლზე 2-3 წუთი.

ხორცი არაჟნით

3.5 (70%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ღორის კანჭი ლუდით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი