ხორცის სუპი ბრინჯით

მომზადება:

დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად 1 კგ მსუქანი,ძვლიანი ხორცი, მოხარშეთ.

ადუღებამდე მოადეთ ქაფი. ხარშვისას ჩაუამტეთ სიგრძეზე დაჭრილი 1 ც სტაფილო, ნიორი, დაფნა, ცხიმში

მოშუშული 2 თავი ხახვი ტომატით ან ბრინჯი, მარილი. რომ გამორთავთ დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი

მწვანილი. შეიძლება კარტოფილის გარეშეც.

ხორცის სუპი ბრინჯით

3.1 (62.5%) 16 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ყაურმა



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი