ხორცის ბურთულები ბოსტნეულით

შემადგენლობა:

მომზადება:

პომიდორი დავმდუღროთ, გავაცალოთ კანი, მოვაშოროთ თესლები და დარჩენილი მასა დავჭრათ წვრილად.

გახეხილი ყაბაყი და სტაფილო მოვშუშოთ ზეითუნის ზეთში ნელ ცეცხზე 10 წუთის განმავლობაში. საქონლის

ფარშისგან გავაკეთოთ პატარა ბურთულები, მოვათავსოთ ტაფაზე ბოსტნეულთან ერთად და ვშუშოთ ნელ

ცეცხლზე 10 წუთის განმავლობაში. ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში და მოვათავსოთ საწურზე.

ხორცი მიირთვით ბოსტნეულის გარნირთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი