ხორცის ბურთულები

შემადგენლობა:

მომზადება:

ფარშს დავუმატოთ ხორბალი, დაბლენდერებული ხახვი, კვერცხი,მარილი, პილპილი და კარგად

ავურიოთ. ქვაბში ჩავასხათ ზეთი და მოვშუშოთ ტომატი, დავასხათ წყალი, მოვაყაროთ მარილი

და ავადუღოთ. ჩავაწყოთ ადუღებულ წვენში ფარშისგან გაკეთებული ბურთულები და

10 წუთიანი დუღილის შემდეგ ჩავამატოთ კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი. მოვამზადოთ კერძი

საშუალო ცეცხლზე 15-20 წთ.

ხორცის ბურთულები

4.3 (86%) 10 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

კიევური კატლეტი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი