ხორცის ბრაწულა ყველით

შემადგენლობა:

მომზადება:

პრასი  დავჭრათ წვრილად, გადავიტანოთ ჯამში, მოვაყაროთ მარილი და გავაცროთ 10 წთ. პრასი

მოვშუშოთ ზეთში ნელ ცეცხლზე, ჩავამატოთ გაჭყლეტილი ნიორი, ფარში, ტომატი, მარილი

და პილპილი. მიღებული მასა გადავიტანოთ ცეცხლგამძლე ჭუჭელში, შევდგათ ბრაწულა 200

გრადუსზე ღუმელში 2-3 წთ. როცა კვერცხი ოდნავ მოიბრაწება, გამოვიღოთ, მოვაყაროთ გახეხილი

ყველი და შევაბრუნოთ ღუმელში 10-15 წთ.

ხორცის ბრაწულა ყველით

4 (80%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მაკარონის სუპი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი