ხორციანი სუპი ვერმიშელით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორცი დაჭრათ პატარა ნაჭრებად და მოვხარშოთ. დავუმატოთ კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი და წვრილი

ვერმიშელი. ტაფაში მოვხრაკოთ ხახვი, ჩავამატოთ ტომატი და ვშუშოთ ნელ ცეცხლზე 3-4 წუთი. როცა

კარტოფილი და ვერმიშელი მოიხარშება, სუპს შევურიოთ ტომატიანი ხახვი, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი

კამა, მარილი და სუნელები.

ხორციანი სუპი ვერმიშელით

5 (100%) 2 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი