ხაშლამა

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორცს დავასხათ ცივი წყალი და მოვხარშოთ. ჩვყაროთ მწვანილები და ვხარშოთ ხორცის მოხარშვამდე ნელ

ცეცხლზე. 5 წუთით ადრე ამოვიღოთ მწვანილები, ბულიონს ჩავაყაროთ მარილი. გამზადებული ხორცი

დავაწყოთ გაშლილ თეფშზე, მოვაყაროთ დანაყილი ნიორი და დაჭრილი ოხრახუში.

ხაშლამა

4.3 (86.67%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცის ბურთულები



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი