ჭარხლის ნაყენი

შემადგენლობა:

მომზადება:

გასუფთავებული, გარეცხილი ჭარხალი დავჭრათ წვრილად, დავასხათ ცხელი წყალი, დავუმატოთ ლიმონჟავა, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ 10-15 წუთი. შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაჩეროთ რამდენიმე საათი. ცივი ნაყენი გადავწუროთ და შევინახოთ ცივ ადგილას.

ჭარხლის ნაყენი

1.8 (35%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მოცვის და ბანანის სმუზი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი