ალუბლის კისელი

მომზადება:

მოხარშეთ წყალში 3 ჩ.ჭ ალუბალი, დაჭყლინტეთ და გაწურეთ,ისე რომ მიიღოთ  6 ჩ.ჭ წვენი.

დაუმატეთ 1 ჩ.ჭ შაქრის ფვნილი და წყალში გახსნილი 3-4 ს.კ კარტოფილის ფქვილი,ამოურიეთ.

კისელს,რომ ვიტამინები შეუნარჩუნდეს უნდა დაუმატოთ იმავე ხილის უმადგამოხდილი წვენი.

კისელი ჩაასხით ჭიქებში და მიიტანედ ცივად.

ალუბლის კისელი

3.1 (62.5%) 8 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი