წიწიბურის სუპი

supi

დღეს ძალიან აქტიურია სამარხვო კერძები, ამიტომაც გადავწყვიტეთ ჩვენც შემოგვეთავაზებინა ძალიან გემრიელი და საინტერესო რეცეპტი!

ინგრედიენტები:

წიწიბურა – 100 გრ;

კარტოფილი – 2ც;

ხახვი – 1 თავი;

სტაფილო- 2;

პრასი – 2-3;

წყალი  – 1,5 ლ;

ტომატის პასტა;

ზეთი, მარილი, პილპილი, დაფნის ფოთოლი.

 

მომზადების წესი:

მოთუშეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დაამატეთ დაჭრილი სტაფილო და არ გადმოდგათ ცეცხლიდან. დაასხით წყალი და ჩაყარეთ წიწიბურა, დაჭრილი კარტოფილი და ხარშეთ.კარტოფილი აუცილებლად პატარა კუბებად დაჭერით, რომ წიწიბურასთან ერთად მოიხარშოს. ბოლოს დაფნის ფოთოლიც ჩააგდეთ სუპში. მომზადებამდე 5 წთ-ით ადრე წვრილად დაჭრილი პრასი ჩაყარეთ და სუპში გააზავეთ ტომატის პასტა.

ვინც მარხვაზე არ ხართ, არ დაინანოთ არაჟანი!

გემრიელად მიირთვით!

წიწიბურის სუპი

1.5 (30%) 2 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი