წიწიბურა ბრიუსელის კომბოსტოთი

შემადგენლობა:

გარნირი:

მომზადება:

კომბოსტო გავრეცხოთ და შევაშროთ. ღრმა აფაში გავაცხელოთ ზეთი და ჩავყაროთ კომბოსტო. 12 წუთის განმავლობაში ვშუშოთ საშუალო ცეცხლზე, შემდეგ კი დავასხათ წყალი და დავახუროთ სახურავი.

როცა წყალი დაშრება და კომბოსტო დარბილდება 3-4 წუთის  განმავლობაში მაღალ ცეცხლზე შევბრაწოთ. პარალელურად ქვაბში ჩავყაროთ გარეცხილი ბრინჯი,  წიწიბურა და ცხიმში რამდენიმე წუთი მოვხალოთ.

შემდეგ დავასხათ წყალი, დავაყაროთ მარილი და თავდახურული მოვხარშოთ საშუალო ცეცხლზე. დაახლოებით 20 წუთში, როდესაც წყალი დაშრება და მარცვლებული მოიხარშება, გარნირი მზად იქნება. მივირთვათ კომბოსტოსთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი