წიწაკის მწნილი

შემადგენლობა:

მომზადება:

წიწაკას დაუსერეთ წვერები და გააჩერეთ 24 საათი. შემდეგ დაასხი მდუღარე წყალი, დააყოვნეთ 2 საათის განმავლობაში.

მარილი და წყალი წამოადუღეთ, გააცივეთ. წიწაკა მოათავსეთ ემალის ღრმა ჭურჭელში, დაასხით მარილიანი წყალი,

დააფარეთ სიმინდის ტაროს ფუჩეჩი. 3-4 დღის შემდეგ წიწაკა მჭიდროდ ჩააწყვეთ ქილებში, დაასხით თავისივე მარილწყალი,

დააფინეთ სიმინდის ფუჩეჩი, დააფარეთ ხუფები.

წიწაკის მწნილი

4 (80%) 9 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი