წითელი აჯიკა (მშრალი)

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხეთ წიწაკები, გამოაცალეთ თესლები და გააშრეთ. გაარჩიეთ ნიორი და წიწაკებთან ერთად

გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში. დაუმატეთ სუნელები. მიღებული მასა შეკაზმეთ მარილით და

დაუმატეთ ზეთი იმ რაოდენობით, რომ მიიიღოთ ერთგვაროვანი მასა.

წითელი აჯიკა (მშრალი)

3.5 (69%) 20 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ორაგულის მწვადი არაჟნით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი