წვრილი ვაშლის მურაბა

მომზადება:

წვრილ ვაშლს დაუტოვეთ მოკლე ყუნწი. დანარჩენი მოაჭერით მაკრატლით. თითოეული ვაშლი

დაჩხვლიტეთ, მოათავსეთ ტასტში, დაასხით მდუღარე წყალი, გააჩერეთ 10 წთ, წყალი გადაღვარეთ

და დაასხით სიროფი: კილო შაქარი და 2 ჭიქა წყალი. ხარშეთ სიროფის შესქელებამდე.

წვრილი ვაშლის მურაბა

4.6 (91.43%) 7 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბლომანჟე



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი