”შუ”

შემადგენლობა:

ცომი:

კრემი:

მომზადება:

ცომი:

2 ჭიქა წყალი ავადუღოთ,

200 გრ. მარგარინი ჩავაგდოთ წყალში დავადუღოთ, დავუმატოთ 2 ჭიქა ფქვილი, ვშუშოთ ცოტა

ხანი, განუწყვეტლივ ვურიოთ. გადმოვდგათ გაზქურიდან და ცოტა, რომ შეგრილდება ჩავახალოთ

8 ცალი კვერცხი (მთლიანად), ყველაფერი კარგად ავთქვიფოთ მიქსერით. ჩავაყაროთ მარილი

და სოდა დანისწვერზე და ისევ ვურიოთ. მომზადებული ცომი კოვზით დავალაგოთ ცხიმწასმულ

საცხობ ფირფიტაზე  ბურთულებად და გამოვაცხოთ.პატარა ზომის შუ გამოდის ჩაის

კოვზებით და დიდი ზომის საშუალო სადილის კოვზით. გამომცხვარი ბურთები

გავჭრათ შუაზე და შევავსოთ კრემით.

კრემი:

კვერცხის გულისა და შაქრისაგან გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი,დავამატოთ ფქვილი, ადუღებული

რძე და კარგად ავთქვიფოთ მიქსერით,

დავდგათ ნელ ცეცხლზე და მივიყვანოთ ადუღებამდე.დუღილისას კრემს ვურევთ განუწყვეტლივ

ხის კოვზით. შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან, დავუმატოთ მიქსერით ათქვეფილი კარაქი,

ვანილი და კვლავ ავთქვიფოთ.

”შუ”

3.5 (70.77%) 13 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი