მომზადება:
გაფცქვენით 1 კგ ხახვი. დაალაგეთ ტაფაზე და შეწვით ღუმელში საშუალო ტემპერატურაზე, გაწითლებამდე
და დარბილებამდე. ხახვი რომ გაცივდება თითო თავი 6 ნაწილად და გადაიტანეთ მომინანქრებულ ქვაბში
ან თიხის ჯამში. დაუმატეთ დანაყილი 50-50 გრ ქინძი, კამა, პიტნა, ნიორი, 150 გრ ნიგოზი, 1 ს.კ ძმარი,
მარილი და წიწაკა გემოვნებით. აურიეთ კარგად და მოათავსეთ საუზმის თეფშზე. მოაყარეთ ბროწეულის
მარცვლები და დაჭრილი კამა.
ბადრიჯანი ნიგვზის სოუსით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი