შემწვარი საქონლის ხორცის ფილე

შეწვით ფილე მარტივად და გემრიელად! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხეთ საქონლის ფილე. შეაზილეთ მარილი, პილპილი. ფუნჯით წაუსვით ზეთი. შეგით ღუმელში

გამოსაცხობად 225-275 გრადუსზე 30 წუთის განმავლობაში. ხორცი ხანდახან გადაბრუნეთ.როცა

მზად იქნება, დატოვეთ კიდევ 10 წუთი, რომ წვენი შეიწოვოს. შემდეგ მოათავსეთ ლანგარზე.

შემწვარი საქონლის ხორცის ფილე

4.5 (90%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ინდაურის ხორცი სოკოთი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი