შემადგენლობა:
მომზადება:
ინდაურის ხორცს მოვაშოროთ ძვლები და გავრეცხოთ. საფანელი, გატარებული გაგრის ჩირი,
კაკალი, ვაშლის წვენი, ზეთი, როზმარინი, გაჭყლეტილი ნიორი და მარილი ავურიოთ ერთმანეთში.
მიღებული მასა გადავიტანოთ ხორცზე, გადავახვიოთ და შევკრათ ძაფით. შევდგათ ხორცი
ღუმელში და მოვამზადოთ საშუალო ცეცხლზე. მდოგვი გავხსნათ წყალში და გადავუსვათ
ინდაურს.
შესანახი ტყემალი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი