შემადგენლობა:
მომზადება:
ქიშმიში დავალბოთ ლიქიორში 10 წუთით, ავურიოთ შაქარი. ვაშლი გავფცქვნათ და გული ამოვუღოთ.
გულში მოვათავსოთ ლიქიორში დამბალი შაქრიანი ქიშმიში.
ვაშლები ამოვავლოთ ჯერ დამდნარ კარაქში, შემდეგ კი საფანელსა და შაქრის ნარევში.
თუნუქის ფურცელს წავუსვათ ცოტა კარაქი, ზედ დავაწყოთ ვაშლები და შევდგათ 200 გრადუსზე გახურებულ
ღუმელში 15 წთ.
მზა დესერტი მოვრთოთ გათქვეფილი ნაღებით და ისე მივიტანოთ სუფრაზე.
მარწყვის ჟელე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი