შემადგენლობა:
მომზადება:
შავი მოცხარი სქელძირიან დიდ ქვაბში ჩაყარეთ და დაასხით 450 მლ წყალი. ქვაბი დაბალ ცეცხლზე დადგით
და ხილი 15-20 წუთს თუთქეთ.
ხილს შაქარი და ლიმონის წვენი დაუმატეთ და განუწყვეტლივ ურიეთ, სანამ შაქარი ბოლომდე არ გაიხსნება,
ქვაბში შაქრის კრისტალები აღარ უნდა ჩანდეს. აუწიეთ გაზს და ხილი 8-10წთ ხილის მასის გასქელებამდე
ხარშეთ.
გამზადებული ჯემი სტერილურ ქილებში მოათავსეთ.
ფორთოხლის მურაბა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი