ყველიანი ბალიშები

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. გაალღვეთ ფენოვანი ცომი. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ცომი გააბრტყელეთ და გამოჭერით 16 ფირფიტა.
  2. სულგუნი დაჭერთ პატარა კვადრატებად.  პამიდორი გარეცხეთ და წვრილად დაჭერით. სულგუნი და პამიდორი  გაანაწილეთ  ცომის 8 ფირფიტა, მოაყარეთ მარილი, პილპილი და დადეთ რეჰანის თითო ფოთოლი.
  3. ზეთისხილი  სიგრძეზე წვრილად დაჭერით. ცომის ყველ ნაჭერზე გაანაწილეთ ზეთისხილი და ყველის 2 კუბიკი. დააფარეთ ცომის მეორე ფირფიტა და კიდეები კარგად შეაერთეთ. აცხვეთ 20 წთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ხაჭაპური



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი