გათიშვა
მთავარი
კულინარია
სალათები
პასკა
კონტაქტი
ცხელი კერძები
ცივი კერძები
სალათები
წვნიანი
ცომეული
თევზეული
ნამცხვრები
დესერტი
სასმელები
სამარხვო
ჯანსაღი კვება
ბავშვთა კვება
ქართული სამზარეულო
Avto Lizingi
Axali Ambebi
Finpanda
სამარხვო
ვინაიდან ამ პერიოდისთვის ძალზედ მოთხოვნადი და მნიშვნელოვანია
სამარხვო
კერძების მომზადება, ვეცდებით რომ ეს პერიოდი სულ samarxvo რეცეპტები შემოგთავაზოთ.
© 2016 Receptebi.Ge
ღორის ხორცი სოკოთი
შემადგენლობა:
2 ს.კ ფქვილი
1 ჭიქა არაჟანი
1 ჭიქა ხორცის ბულიონი
1 ს.კ აჯიკა
1 კგ ღორის მკერდის რბილი ნაწილი
100 გ ლორის ქონი
600 გ შემწვარი სოკო
1 ჭიქა თეთრი მშრალი ღვინო
6 ნაჭერი ხორბლის პური
დაფქული შვი პილპილი
მარილი
მომზადება:
სოუსის მოსამზადებლად მოხალეთ ფქვილი, შეურიეთ არაჟანი, დაასხით ბულიონი, დაუმატეთ მარილი და ადუღეთ შესქელებამდე. დაუმატეთ აჯიკა და გაწურეთ.
ღორის ხორცი დაჭერით 6 ნაწილად. დაბეგვეთ, მოაყარეთ მარილი,პილპილი, შეწვით ჯერ ტაფაზე ღორის ქონში, შემდეგ-ღუმელში.
სოკო დაჭერით წვრილად და დაასხით ღვინო.
ოურის ნაჭრებს მოაცილეთ ქერქი და შებრაწეთ ხორცის შეწვის შემდებ დარჩენილ ცხიმში. პურზე დაალაგეთ ღორის ხორცი, მოახით სოუსი და სუფრასთან მიიტანეთ სოკოს გარნირთან ერთად.
შეაფასეთ გვერდი
X
წაიკითხეთ სხვაც
გამომცხვარი ხორცი პიურეთი
goris xorci
,
goris xorci sokoti
,
soko
,
სოკო
,
ღორის ხორცი სოკოთი
,
ცხელი კერძები
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი
დატოვეთ კომენტარი
Click here to cancel reply.
ჩვენი გვერდი Facebook-ზე
ყველაზე პოპულარულები
ფუმფულა ალადიკები
- 397,414 views
ქათმის სალათი
- 217,236 views
ამოლესილი ლობიო
- 188,512 views
“მადამ ბოვარი”
- 173,796 views
შქმერული
- 151,888 views
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი