შემადგენლობა:
მომზადება:
ბრინჯი მოხარშეთ მარილწყალში, ღორის ხორცი დაჭერით კუბიკებად. ხახვი,ბულგარული, ნიორი დაჭერით
წვრილად. ხორცი და ბოსტნეული ერთად მოშუშეთ მაღალ ცეცხლზე, განუწყვეტლივ ურიეთ და კარგად
ჩაიშუშება ( არ მიგეწვათ), დაასხით ათქვეფილი კვერცხი და განუწყვეტლივ ურიეთ, ბოლოს ჩაამატეთ სოკო და
ცოტა ხანს შუშეთ. ცალკე დიდ ქვაბში მოხარშულ ბინჯს დაასხით სოიოს სოუსი, ლიმონი ჩააწურეთ და ჩაასხით
ჩილი და ამოურიეთ. მარილი არ უნდა,რადგან სოიოს სოუსში ბევრი მარილია და საკმარისია. ბოლოს ორივე მასა
ერთმანეთში კარგად აურიეთ, სუფრაზე მიიტანეთ გაციებული.
ბარდის და ბრინჯის სალათი |
ჩილი რა არის ვერ გავიგე?
ჩილი ეს არის მექსიკური წიწაკა, მაგრამ ამ შემთხვევაში შეგიძლიათ ჩვეულებრივი წიწაკა გამოიყენოთ.