ღორის ხორცის მუჟუჟი

შემადგენლობა:

მომზადება: 

გარეცხილი,ნაჭრებად დაჭრილი ღორის ხორცი ქვაბში ჩავყაროთ, დავასხათ წყალი, ისე,რომ ხორცს ფარავდეს.

დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი,პილპილი,მარილი და მოვხარშოთ. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება,

დავასხათ ძმარი და წამოდუღებისთანავე ცეცხლიდან გადმოვდგათ.

მერე ჩავასხათ შესაფერ ჭურჭელში და გავაციოთ.

ღორის ხორცის მუჟუჟი

1.5 (30%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნაზუქი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი