შემადგენლობა:
მომზადება:
გარეცხილ-გასუფთავებული გულ-ღვიძლი დავყაროთ ცხელ ტაფაზე და მაღალ ცეცხზე უცებ მოვბრაწოთ. გადავაბრუნოთ, დავუმატოთ აკრაქი და ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი. ცეცხლს დავუწიოთ და ჩავშუშოთ.
რამდენიმე წუთში დავასხათ სოიის სოუსი, მოვაყაროთ ხმელი ქონდარი, მარილი, წიწაკა ადა მოვურიოთ. თეფშზე გადმოღებულს მოვაყაროთ ბროწეულის მარცვლები.
ქათმის ღვიძლი სოკოთი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი