მარტივი კერძი ოჯახის ყველა წევრისთვის!
ინგრედიენტები:
პური ქერქის გარეშე – 10 ნაჭერი
კარაქი – 4 ს.კ.
ქათმის ღვიძლი – 150 გ.
ზეითუნის ზეთი – 1 ს.კ.
ხახვი – 1 თავი
ნიორი – 1 კბილი
თეთრი ღვინო – 2 ს.კ.
ჯონჯოლი – 2 ს.კ.
დაჭრილი ოხრახუში 1 ს.კ.
პილპილი გემოვნებით
მარილი გემოვნებით
მწვანილი გასაფორმებლად
მომზადების წესი:
პურის ნაჭრები შებრაწეთ კარაქში. ღვიძლი დაჭერით და შეწვით ზეთში. შეურიეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი, შუშეთ კიდევ 2 წთ. დაუმატეთ ჭვინო, მარილი და პილპილი. შუშეთ 20 წთ. გადმოდგით და გააგრილეთ. ღვიძლიანი მასა ცხიმთან ერთად გაატარეთ საცერში. დაუმატეთ ჯონჯოლი და ოხრახუში. მიღებული მასა წაუსვით პურის ნაჭრებს და გააფორმეთ მწვანილით.
კვერცხი ყველის შიგთავსით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი