ღვეზელი კარტოფილითა და ხორცით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ცომს მიეცით მილის ფორმა, დაჭერით და გააბრტყელეთ 10-12 სმ დიამეტრის თხელ, მრგვალ ფირფიტებად. ხახვი დაჭერით წვრილად და მოშუშეთ ზეთში. ცალკე მოშუშეთ ხორცის ფარში.

შიგთავსისათვის გათლილი კარტოფილი ხარშეთ მარილწყალში 25 წთ. ცხელივე გახეხეთ, შეურიეთ კარაქი, ხახვი და ფარში. დაუმატეთ პილპილი და მარილი.

მიღებული მასა გაანაწილეთ ცომის ნაჭრებზე, ნაპირები ადგილ-ადგილ შეაერთეთ ისე, რომ გული ჩანდეს. ღვეზელები შეწვით ზეთში ჯერ ღია, შემდეგ დახურული მხრიდან, შემდეგ კი შედგით ღუმელში გამოსაცხობად.

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი