შემადგენლობა:
მომზადება:
ქაშაყი გავწმინდოთ და ფილე მოვაცილოთ ძვლებს. დავჭრათ ფილე 1 სანტიმენტრის სიგნის თხელ ნაჭრებად და დავაწყოთ თეფშზე. ძალიან წვრილად დავჭრათ ხახვი და კამა, გავხეხოთ მსხვილი,სახეხზე კიტრი და გავწუროთ რათა ზედმეტი წვენი გაუვიდეს. შევაერთოთ დაჭრილი პროდუქტები, დავამატოთ არაჟანი, მაიონეზი, ავურიოთ და მოვასხათ ქაშაყს.
ორაგულის პაშტეტი ზეთისხილით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი