ქამა სოკო სულგუნით

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხეთ სოკო, მოაცილეთ ფეხები. ქუდები დააწყვეთ სქელძირიან მოზრდილ კეცის ძირზე ერთ

ფენად, მოააყრეთ მარილი,მოასხით ზეთი და შედგით ღუმელში 250 გრადუსზე დაახლოებით 5 წთ.

სოკო ოდნავ რომ შეიბრაწება, მოაყარეთ წინასწარ პატარა კუბებად დაჭრილი სულგუნი ისე,რომ

სოკო სულ დაიფაროს. სულგუნმოყრილი სოკო კვლავ შედგით ღუმელში დაახლოებით 2 წთ.

სულგუნი  რომ მოიბრაწება,კერძი მზად არის. გამოიღეთ ღუმლიდან და მაშინვე მიიტანეთ

სუფრაზე.

ქამა სოკო სულგუნით

4.5 (90%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

აჭარული ხაჭაპური



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი