შემადგენლობა:
მომზადება:
ჯამში აურიეთ ყველი და დაჭყლიტეთ ზეთისხილი. ქათმის ნაჭრები შუაგული დანით ოდნავ ჩაჭერით.
ჩაჭრილი ადგილი ამოავსეთ ყველისა და ზეთისხილის ნარევით და პირი შეუკარით ხის ჩხირით.
ტაფა მოათავსეთ საშუალო ცეცხლზე. დააწყვეთ ქათმის ნაჭრები და დატოვეთ ცეცხლზე 10-12 წთ-ით,
ვიდრე ყველა მხრიდან გაყავისფერდება და ხორცი მთლიანად მომზადდება.
სალათის ფურცლები ჯამში მოათავსეთ,მოასხით არომატული ძმარი.
მიირთვით ცხელი ქათმის ხორცი სალათთან ერთად.
ღვიძლი სოიის სოუსში |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი