ღვიძლი სოიის სოუსში

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხილ-გასუფთავებული გულ-ღვიძლი დავყაროთ ცხელ ტაფაზე და მაღალ ცეცხლზე მოვბრაწოთ.

გადავაბრუნოთ, დავუმატოთ კარაქი და ალყა-ალყად დაჭრილი ხახვი. ცეცხლს დავუწიოთ და ჩავშუშოთ.

რამდენიმე წუთში დავასხათ სოიის სოუსი, მოვაყაროთ ხმელი ქონდარი, მარილი, წიწაკა და ამოვურიოთ.

თეფშზე გადმოღებულს მოვაყაროთ ბროწეულის მარცვლები.

შეაფასეთ გვერდი