ქათმის ხორცი მწვანე ლობიოთი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ლობიო  გარეცხეთ, დაამტვრიეთ და ჩაყარეთ სქელძირიან ქვაბში,ზემოდან დააყარეთ წვრილად დაჭრილი 2 თავი ხახვი, ნიორი და მწვანილი, დაასხით წყალი და ცეცხლზე დადგით.

ქათმის ხორცი დაჭერით პატარა ნაჭრებად და კარაქში დანარჩენ ხახვთან ერთად მოშუშეთ. ხახვი უნდა იყოს საშუალოდ დაჭრილი. ლობიოს ხარშვის დროს რამდენჯერმე ამოურიეთ. როცა მოიხარშება და წყალს დაიშრობს, ხის კოვზით ჩაკეპეთ და შეურიეთ ხახვთან ერთად მოშუშული ხორცი, კარგად ამოურიეთ და 5 წუთში გადმოდგით ცეცხლიდან.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცის კატლეტი სოკოთი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი