ქათმის ხარჩო

შემადგენლობა:

მომზადება:

კარგად გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ ნაჭრებად, გავრეცხოთ, დავასხათ წყალი და დავდგათ მოსახარშად. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი, დავამატოთ წვრილად დაჭღილი ხახვი. ცალკე მოვხარშოთ გახეხილი პომიდორი.კარგად დავნაყოთ ნიგოზი,ყვითელი ყვავილი,ნიორი,წიწაკა,ქინძი,მარილი.ყველაფერი ეს გავხსნათ პომიდვრის წვენში,დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და ჩავასხათ წვენში. ვადუღოთ კიდევ 10-15 წთ. პომიდვრის   მაგიერ შეიძლება გამოვიყენოთ კვაწარახი ან ტყემლის საწებელი.

ქათმის ხარჩო

2.3 (46.67%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ღორის ხორცის კუპატი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი