შემადგენლობა:
მომზადება:
დავჭრათ ქათმის ხორცი ნაჭრებად, გადავდოთ ცალკე.
ავიღოთ ცალკე ჯამი, ჩავასხათ პომიდვრის წვენი, სოიოს სოუსი და ავურიოთ,
დავასხათ ქათმის ხორცს ნახევარი და ავურიოთ. შემდეგ ეს ქათმის ხორცი დავდოთ
საცხობ ფირფიტაზე და შევდოთ ღუმელში
15 წუთი. როცა შეიწვება,გადმოვიღოთ ჯამში და დავახათ დარჩენილი სოუსი,
დავაყაროთ დაჭრილი მწვანე ხახვი და მიწისთხილი.
ხარჩო |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი