მომზადება:
დაჭერით ქათამი, მოშუშეთ თავისეივე წვენში. მოაყარეთ მარილი. ცალკე ტაფაზე ცხიმში მოშუშეთ
ალყა-ალყა დაჭრილი 250 გრ ხახვი, მოაყარეთ მარილი. შემწვარი ქათამი გადაიტანეთ ლანგარზე.
ზედ მოაყარეთ მოშუშული ხახვი. ცალკე მიტანეთ ძმარში გახსნილი დანაყილი ნიორი და ქინძი.
ამავე წესით შეიძლება მომზადდეს ბოზართმა საქონლის ხორციდანაც.
![]() |
ღორის ხორცი ლუდით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი