ქაბაბჩეტა

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორცი ორჯერ გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში,დაამატეთ მარილი ზომიერად და პილპილი მოჭარბებულად. ზილეთ ხელით. მიიღებული მასა დაყავით პატარა გუნდებად. თითოეულ გუნდას მიეცით პატარა ძეხვის ფორმა. შეწვით ღუმელში ბადეზე. პატარა ზომის ბატონის პური გაჭერით გვერდიდან,ჩადეთ ქაბაბჩეტა, თხად დაჭრილი ხახვი,დაამატეთ კეტჩუპი ან მაიონეზი, ან წამოაცვით კულინარიულ ჩხირებზე.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი ღვიძლი



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. ნინო says:

    აუცილებლად გავაკეთებ ისე მატის აღმძვრელად იყურება

დატოვეთ კომენტარი