ფუმფულა ალადიკები

შემადგენლობა:

მომზადება:

 მაწონი ჯამში ჩავასხათ და კვერცხი დავუმატოთ, ცოტა მარილი,სოდა და ძმარიც ჩავამატოთ. რომ გაფუვდება,ზეთი ჩავასხათ და ფქვილიც დავამატოთ. ისეთი მასა უნდა გამოვიდეს,რომ კოვზიდან ისხმებოდეს. ტაფაზე ბევრ ზეთს დავასხამთ,რომ ფუმფულა ბლინები გამოცხვეს. ორივე მხრიდან გამოვაცხოთ. თეფშებზე დავალაგებთ და შაქარს ზემოდან მოვაყრით.

 

ფუმფულა ალადიკები

4.2 (84.16%) 221 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ღვეზელი ხორცით





ამ რეცეპტს აქვს 10 კომენტარი

  1. შოთო says:

    და შაქარი შიგთავსში რომ შევურიოთ არაა?

  2. მარიამი says:

    Soda da dzmari ertad tu cal calke?

  3. დუკა says:

    დედაჩემი მაგრად აცხობს მარა ეხლა შორსააა თორე აქ წაკითხვა რათ მინდა 😀 ნუ ეხლა ვიწყებ გამოცხობას 😀 და შაქარს იმდენს შევურევ ზემოდან მოყრა რომ არ დაჭირდეს :))))

  4. სესილი says:

    დაამატეთ 1გახეხილი ვაშლი და ცოტა კაკაო.უგემრიელესია

  5. სახელი*mzi says:

    Au ra gemrielad gamoiyureba.

დატოვეთ კომენტარი