ფრანკფურტული გვირგვინი

შემადგენლობა:

ცომისთვის: 

შიგთავსისთვის: 

დაშაქრული ნუშისთვის:

სხვა მასალა:

მომზადება:

 

1.      შეურიეთ ერთმანეთს ცომისთვის საჭირო ყველ ინგრედიენტი.დაუამტეთ იმდენი რძე, რამდენიც საჭიროა ერთგვაროვანი ცომის მოსაზელად. გააცხელეთ ღუმელი 190 გრადუსამდე.ფორმას წაუსვით ცხიმი და მოაყარეთ მანანის ბურღული.ცომი ჩაასხით ფორმაში,აცხვეთ 55-60 წთ. და გააგრილეთ.

2.      პუდინგის ფხვნილი გახსენით ცოტაოდენ ცივ რძეში. დარჩენილი რძე წამოადუღეთ შაქრიან ვანილთან და შაქართან ერთად.  შეურიეთ პუდინგის ფხვნილი,ცოტა ხანს ადუღეთ და გააგრილეთ.

3.      ნუში შაქართან ერთად უცხიმოდ მოხალეთ ,სანამ შაქარი მოყავისფრო არ გახდება და ზეთწასმულ ალუმინის ფოლგაზე გააგრილეთ. კარაქი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე და შეურიეთ გაგრილბულ პუდინგს.

4.      გამომცხვარი გვირგვინი ოთხ ფენად გაჭერით. 3ს.კ კრემი ჩადეთ მოსართავ პარკში და შეინახეთ. ყველა ფენაზე თანაბრად გაანაწილეთ კრემი და ჟელე. ბოლოს კრემი ნამცხვრის გვერდებსაც წაუსვით.

5.      გაგრილებული დაშაქრული ნუშ დააქუცმაცეთ და მოააყრეთ გვირგვინს.ნამცხვარი მორთეთ კრემითა და ალუბლით.უმჯობესია,თუ ნამცხვარს ერთი ღამით გრილ ადგილას დადგამთ,რომ ფენები კრემით კარგად გაიჟღინთოს.

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი