ფლავი ალუბლით

მომზადება:

ბრინჯი, მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. ალუბალი უნდა დავამზადოთ. დაჩურჩეთ ერთი ჭიქა ალუბალი, ზეთში და კარაქში მოშუშეთ, ისე როგორც ნუშ-ქიშმიში. ეს მასა ბრინჯს ზემოდან მოაყარეთ და კერძი მზადაა.შაქარი მოაყარეთ იმდენი.რამდენიც გინდათ.

ფლავი ალუბლით

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

უგემრიელესი ტირამისუ





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი