ფარშირებული ბადრიჯანი პომიდვრით

მომზადება:

ბადრიჯანს ამოვაცალოთ გული და შევწვათ ზეთში. მოვამზადოთ ფარში:

250 გრამი ძორხის ხორცი შევწვათ და

დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, მოვხრაკოთ 1თავი დაჭრილი და რამდენიმე კბილი ნიორი,

4 ც პამიდორი. ამ ფარშით

დავტენოთ ბადრიჯანი, მოვასხათ 100 გრამი ტომატის პასტა,

დავუმატოთ ძირა,მარილი,შავი პილპილი და მოვშუშოთ.

ფარშირებული ბადრიჯანი პომიდვრით

1.3 (26.67%) 3 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი