ტირამისუ

შემადგენლობა:

 

მომზადება:

ბისკვიტს შემოავლეთ ტორტის ფორმის გასახსნელი რგოლი. ესპრესოს შეურიეთ 2 ს.ლ ნუშის ლიქიორი და დანამეთ ბისკვიტი.ხაჭო, მასკაპონე და შაქრის პუდრა ათქვიფეთ კრემისებრი მასის მიღებამდე. ნაღები ათქვიფეთ გამაგრებამდე.ნაღები და დარჩენილი ნუში ლიქიორი შეურიეთ ხაჭოიან კრემს და თანაბრად გადასუვით ბისკვიტს. კრემი ჩანგლით ტალღისებურად  დახაზეთ და ზემოდან სქლად მოაყარეთ შოკოლადის პუდრა.შედგით მაცივარში 2 სთ. სუფრასთან მიტანამდე მოაშორეთ ტორტის ფორმის რგოლი.

 

 

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ტარტალეტკა



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი