მომზადება:
მოხარშეთ და შემდეგ შეწვით ინდაური, რომ შეგრილდება, დაჭერით. ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ ნიგოზი,ქინძი,
ნიორი. დაუმატეთ სუნელი, წიწაკა, ხახვი, მარილი, პურის ფქვილი, კვერცხი. ყველაფერი ხელით კარგად აზილეთ,
ნელ-ნელა დაუმატეთ ინდაურის ნახარში ( ცოტა გადაინახეთ), გადაიცანეთ ქვაბში, შედგით ცეცხლზე და კოვზით
განუწყვეტლივ მორევით ადუღეთ 40 წუთი, გასინჯეთ საცივის სისქე, თუ საჭიროა, გადანახული ნახარში
დაუმატეთ, ჩაყარეთ დაჭრილი ინდაური და 10 წუთი კიდევ ადუღეთ, დუღილის დასასრულს ჩაუმატეთ ძმარი.
წითელი აჯიკა (მშრალი) |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი