ტორტი ”ფიფქია”

შემადგენლობა:

მასალა ცომისთვის: 

კრემისთვის: 

მინანქრისთვის: 

მომზადება:

  1.  კარაქი შაქართან და შაქრიანი ვანილთან ერთად ათქვიფეთ კრემისებრი მასის მიღებამდე. სათითაოდ შეურიეთ კვერცხები. დაუმატეთ ფქვილში არეული ცომის საფხვიერებელი და კარგად მოურიეთ.
  2. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე.ფორმას წაუსვით ცხიმი.ალუბალი გარეცხეთ და გამოაცალეთ კურკები.
  3. ცომის ნახევარი ჩაასხით ფორმაში. წაუსვით ცხიმი. მეორე ნახევარს შეურიეთ შოკოლადის კარაქი და ისიც ფორმაში ჩაასხით.ცომზე მოაწყვეთ ალუბალი. აცხვეთ 45წთ. გააგრილეთ და მოაშორეთ ფორმის რგოლი.
  4. გაწურეთ ხაჭო. ნაღები, ლიმონჟავა,შაქარი და შაქრიანი ვანილი ათქვიფეთ გამაგრებამდე.შეურიეთ ხაჭოს.
  5. ბისკვიტი დადეთ ტორტის ფორმაზე და შემოავლეთ ფორმის რგოლი.წაუსვით ხაჭოიანი მასა,დააფარეთ ცელოფანი და დადგით გრილ ადგილას 1სთ.
  6. გაადნეთ შოკოლადი.ტორტის მინანქარი ალუბლის წვენთან ერთად მოამზადეთ პაკეტზე მითითებული რეცეპტის მიხედვით.ჯერ კიდევ ცხელი მინანქარი გაანაწილეთ ტორტზე.მაშინვე მოაწურეთ გამდნარი შოკოლადი და ხის წკირით ოდნავ მოურიეთ.დადგით გრილ ადგილას 1სთ. და მოაშორეთ ფორმის რგოლი.

ტორტი ”ფიფქია”

5 (100%) 1 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი